Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Canavar’dan yalanlama!

Kendisini aldattığını iddia ettiği sevgili Adil Rami için “O bir canavar” diyen Pamela Anderson’a, futbolcudan yanıt geldi: Asla ikili hayat yaşamadım.

|

Futbolcu Adil Rami’nin kendisini aldattığını açıklayarak gündeme oturan Pamela Anderson’a, Rami’den cevap geldi.

Instagram’dan sporcuyla çektirdiği fotoğrafı yayınlayan 51 yaşındaki model, şu notu düşmüştü:
“Bunu kabullenmek çok zor. Hayatımın son iki yılı (hatta fazlası) koca bir yalanmış. Kandırıldım. Onun iki farklı hayatının olduğunu öğrendiğimde yıkıldım. Hani ‘büyük aşkımız’ vardı? Herkese yalan söyledi. O bir canavar. Nasıl oldu, birçok insana yardım ettim de, kendime bir faydam dokunacak kadar akıllı olamadım?”

Adil Rami ise iddiaları aynı şekilde yalanlayarak, ikiz çocuklarının annesi Sidonie Biémont ile her zaman yakın ilişkide olduklarını açıkladı. Marsilya forması giyen Rami, şunları yazdı: “Hiçbir ayrılık kolay olmaz. Pamela derinden saygı duyduğum biri. Ona olan aşkım gerçekti. Hatırlamak istediğim tek şey bu. Asla ikili hayat yaşamadım. Çocuklarım ve annelerine bağlı bir yaşamım var. Daha şeffaf davranmalıydım. Anlayıp, saygı duymanızı umuyorum. Adil.”

TMZ’ye göre ikili, evlilik konusu gündeme geldiği için ayrıldıktan sonra birkaç kere daha görüşmüştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.