Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Candice Swanepoel: Hayatımda hiç diyet yapmadım

Güney Afrikalı model Candice Swanepoel (33), bir Fransız dergisine kapak oldu. Formda görüntüsüyle ilgili konuşan iki çocuk annesi Candice, diyet itirafıyla şaşırttı.

|

Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel, Fransız Madame Figaro dergisinin kapak yıldızı oldu. İki çocuk annesi model, nasıl form tuttuğunu ve yemek alışkanlığını anlattı.

33 yaşındaki Swanepoel, “Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yoga, Pilates, direnç isteyen ağırlık egzersizleri, halatlı atlama yapıyorum. Taze ve sağlıklı yemekleri seviyorum. Ama ölçüyü kaçırmadan da her şeyi yiyebiliyorum" dedi.

SPORUNU AKSATMIYOR

Koronavirüs salgını başladığından beri pek ortalarda görünmeyen ünlü model, bazen spor yaparken bazen de plajda objektiflere yansıyor. Yıllardır yoga yapan Candice, bu konuyla ilgili “Benim için gayet iyi çünkü hem kendimi merkeze almama hem de sakinleşmeme yardımcı oluyor” demişti.

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Öte yandan Candice Swanepoel, çocukluk aşkı Hermann Nicoli ile nişanlandı ve Ariel ile Anaca adında iki erkek çocuk sahibi oldu. Fakat çift, yıllarca süren birlikteliklerine ve çocuklarına rağmen yollarını ayırdı.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA/ INSTAGRAM

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.