Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Canım babam en güzel adam’

Ünlüler sosyal medya hesaplarından babalarıyla çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak Babalar Günü’nü kutladı. Babası çocukluklarında vefat eden isimler, duygulu sözlerle hayatlarındaki en önemli insan olan babalarını andı

|

Babalar Günü’nde sosyal medyada en çok paylaşılan gönderiler babalarla çekilmiş fotoğraflardı… Ünlüler de sosyal medya hesaplarından babalarıyla fotoğraflarını paylaştı. Bazıları vefat eden babasını andı, babasıyla çekilmiş çocukluk fotoğraflarını paylaştı.

Beş yıl önce boşandığı Cem Özer’den olan oğlu Osman Nejat’la fotoğrafını paylaşan Nurgül Yeşilçay ise , “Çocuklarına hem analık hem babalık yapan bütün annelerin babalar günü kutlu olsun” yazdı.

‘Seni çok özledim’

13 yaşında babası Yurdaer Doğulu’yu kaybeden Kenan Doğulu, “Canım babam. Her şarkıda sen duyarsın diye, her sahnede sen seyrediyorsun diye daha bir özenliyim. Gururlandığını görmeyi özledim” diyerek duygularını paylaştı.

‘Çok şanslısınız’

Ali Sunal da 15 yıl önce hayatını kaybeden babası Kemal Sunal’ı unutmayarak, “Babalar Günü bir gün değil, her gündür. Hâlâ onu görebiliyor, dokunabiliyor, dertleşebiliyor, hayatınızı paylaşabiliyorsanız çok şanslısınız değerini bilin” diyerek babasını andı.

Babasıyla birlikte
Milli futbolcu Arda Turan babası Adnan Turan’la fotoğrafını paylaşarak, “Benim babam güzel adamdır. Hem de çok” diyerek övdü.
Çocukluk hali
Babasıyla çocukluk fotoğrafını paylaşan şarkıcı Nilüfer, “Bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Nur içinde yat canım babam” yazdı.
Erkek modeldir
Belçim Bilgin’de eşi Yılmaz Erdoğan ve oğlu Rodin’in fotoğrafına, “İlk tanıdığınız erkek modelinizdir babanız” yazdı.
Yavruları hep yakındır
İpek Açar, 2.5 ay önce hayatını kaybeden eşi Kayahan’ı babalar gününde fotoğrafını paylaştı. Kayahan ve kızı Aslı Gönül’ün fotoğrafını paylaşarak, “Babalar uzakta da olsa, yanlarında olamasa da yavrularının hep en yakındadır” yazdı.
Biraz benzeriz
Babasıyla çocukluk fotoğrafını paylaşan Berrak Tüzünataç, “Biraz benzeriz. Aynı tonlarda giyiniriz” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.