Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cannes Film Festivali'ne gitmişti! CZN Burak eleştirilere yanıt verdi: Davet ettiler geldik

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne Türkiye'den de birçok ünlü isim katıldı. Bu isimler arasında yer alanlardan biri de CZN Burak oldu. Fenomen isime sosyal medyadan eleştiri yağdı. CZN Burak yorumlara isyan etti.

|

Cannes Film Festivali'ne bu sene ülkemizden birçok isim katıldı.

Birce Akalay, Sebil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz, Tuba Büyüküstün, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Hande Erçel gibi ünlülerin yanında CZN Burak'ta kırmızı halıda boy gösterdi.

"KEBAPÇININ ORADA İŞİ NE?"

CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir'e Cannes'a gitmesi üzerine: 'Bir kebapçının orada işi ne?', 'Para verip herkes gidebiliyor galiba?' gibi yorumlar gelmişti. Fenomen isim eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"KIRMIZI HALIDA YÜRÜDÜK"

Eleştirilere maruz kaldığını belirten CZN Burak, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Festivale davet üzerine geldik, kafamıza göre gelmedik. Tabii davet üzerine geldikten sonra, ödül töreninde de ödül aldık. İşimizi bitirdik, ülkemize dönüyorum. Bazı insanlar neden böyle yapıyor, anlamıyorum. Şu anda Türkiye'de en yüksek takipçili Instagram hesabına sahibim. Beğenirsin beğenmezsin, kimseye bir yanlış, terbiyesizlik yapmıyorum. Bu gerçeği değiştiremezsiniz. Davet ettiler, geldik, kırmızı halıda yürüdük, film izledik, ödül aldık, dönüyoruz. Ama niye böyle yaptıklarını anlamıyorum, Hakikaten çok kötü yorumlar yazılıyor.

"BU KADAR ÜZMEYE GEREK VAR MI?"

CZN Burak konuşmasına şu sözlerle devam etti: Hiçbir firmanın sponsorluğu söz konusu değil. Daveti kabul edildik, kendi imkanlarımızla geldik. 28 yaşındayım, kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum, buraya kendi biletimi alarak geldim. Bundan gocunmuyorum. Her etkinliği kabul eden biri de değilim, ama burayı da hoşuma giderek kabul ettim. Bu kadar üzmeye gerek var mı? Ne diyeyim, ne desem bir yere çekiliyor çünkü.

İstanbul’da CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen işletmeci Muhammed Burak Özdemir bir süre önce babasıyla tartışıp davalık olmuş daha sonra ortaklığını bitirmişti. Instagram hesabında 54 milyon takipçisi olan CZN Burak, sıfırdan bir restoran açmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.