Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çarpıcı bir proje

'Tek Gördügüm Sensin' isimli filmiyle izleyiciyle buluşmak için gün sayan Blake Lively’nin yeni projesi belli oldu. Kısa süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren oyuncu, The Husband’s Secret’ta başrolü üstlenecek.

|

Gossip Girl’ün Serena van der Woodsen’ı olarak kariyerinde zirve yapan ve son olarak Karanlık Sular’daki başarılı performansıyla izleyiciyle buluşan Blake Lively’nin yeni projesi belli oldu. Kısa süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Lively, Liane Moriarty’nin çok satan romanı The Husband’s Secret’ın beyazperde uyarlamasında başrolü üstlenecek. Yapımcılığını Chris Weitz, Paul Weitz ve Andrew Miano’nun üstleneceği film inanılmaz başarılı iş kadını, arkadaşlarının gözdesi ve ailesine bağlı olan Cecilia Fitzpatrick’in hikayesini anlatacak.

Bir mektup aracılığıyla eşinin en karanlık sırrını keşfeden kadın, birlikte kurdukları hayatla birlikte başkalarının hayatının da paramparça olma ihtimaliyle yüz yüze kalacak. Evliliğinin yalanlar ve cinayet üzerine kurulu olduğunu öğrenen Cecilia için işler Rachel ve Tess isimli iki kadının ortaya çıkmasıyla daha da karışacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.