Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çekimler sırasında depresyondaymış!

‘Tully’ filminde kendinden vazgeçmiş, kilolu bir anneye hayat veren Charlize Theron, “Sürekli bir şeyler atıştırmak, cehennemdeymişim gibi hissettirdi” dedi

|

Charlize Theron, 1 Mayıs’ta Amerika’da vizyona girecek yeni filmi ‘Tully’nin önceki akşam Los Angeles’ta düzenlenen galasına katıldı. Kelebek işlemeli siyah bir elbise giyen oyuncu, şıklığı ve güzelliğiyle meraklı bakışları üzerinde topladı. Hayattan bıkmış, üç çocuk sahibi bir anneyi canlandıran Theron, performansıyla beğeni topladı.

Senaryo gereği 23 kilo alan aktrist, gece yarısı şekerli gıdalar tükettiği için çekimler sırasında depresyona girdiğini söyledi. “Karakterimi daha iyi anlamak için onun gibi kilolu olmalıydım” diyen oyuncu, şöyle devam etti: “Sürekli bir şeyler atıştırmak, cehennemdeymişim gibi hissettirdi. Bu süreç, hiç eğlenceli değildi.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.