Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Celal Can Algül ve Derya Şensoy ilk kez el ele

Yaklaşık bir yıldır Celal Can Algül ile aşk yaşayan oyuncu Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı. “Efendim sizi ilk kez el ele görüyoruz?” sözlerine Şensoy'dan yanıt gecikmedi.

|

Yaklaşık bir yıldır Celal Can Algül ile aşk yaşayan oyuncu Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir Hayatt adĺı mekanda sevgilisi ile akşam yemeği yedi.

İlerleyen saatte mekandan çıkan sevgililer bir yıldır birlikte olmalarına rağmen ilk kez el ele görüntülendi. Flaşlar patlarken mutluluğu yüzünden okunan Şensoy'a muhabirler “Efendim sizi ilk kez el ele görüyoruz?” demesi üzerine, Şensoy “Arkadaşlar teşekkür ederim siz ilk defa görüyorsunuz. İyi akşamlar” diyerek sevgilisi Algül ile arabaya binerek uzaklaştılar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.