Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Cem, benim için kotadır’

Ata Demirer, CNN Türk’te Buket Aydın’ın sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Demirer, “Cem Yılmaz benim için bir kotadır. Sinemada ve sahnede ise standarttır” dedi.

|

Başrolünü oynadığı ‘Hedefim Sensin’ filmi yarın vizyona girecek olan Ata Demirer, CNN Türk’teki ‘40’ programında, Buket Aydın’ın sorularını cevapladı. Yaptığı samimi açıklamalarla ekran başındakileri güldüren oyuncu, “Kendinizi kıyasladığınız bir isim var mı?” sorusuna, “Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu çok ciddiye alırım. Ama özendiğim biri varsa, o da Şener Şen ve Metin Akpınar’dır” yanıtını verdi.

Aydın’ın, “Dişli bir rekabet oldu mu aranızda?” sorusunu ise Demirer, “Öyle bir rekabet yok. Başlarda Cem Yılmaz benim için bir idoldü. Onun gibi seri şaka yapabilmek, o kadar saat sahnede kalabilmek... Çok yetenekli bir adam. Ama kendi içine dönmeye başladığında farklılıklarını hissedebiliyorsun. O zaman bir nevi kendimle barıştım. Yine de Cem benim için hem sinemada hem de sahnede bir standarttır, belirleyicidir” diyerek cevapladı.

Demirer, ‘Eyyvah Eyvah’ filminde Müjgan rolünü oynayan eski eşi Özge Borak hakkında, “Ata Demirer olarak, oynayan Özge’ye aşık oldum. Çok da güzel yıllardı. Ama dün dündür, bugün bugündür” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.