Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor: Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz

2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan 'Hepsi' grubunun eski üyesi Cemre Kemer, ikinci kez anne olacağını açıkladı. "Hamileler toplansın" diyen Kemer, "Yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

|

Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun solistlerinden Cemre Kemer, 2020'nin Aralık ayında uzun süre aşk yaşadığı Emir Medina ile sürpriz bir şekilde evlenmişti.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Nikâhtan kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran Kemer, Kızları Karla'yı 2021'in Temmuz ayında kucağına almıştı. Çiften müjdeli bir haber daha geldi.

"HAMİLELER TOPLANSIN"

Cemre Kemer, ikinci kez anne oluyor. Objektif karşısında kızı Karla ile çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayımlayan Kemer, "Hamileler toplansın. Yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

KIZI KARLA'YLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Cemre Kemer'in karnının belirginleştiği görülen videoda, Kemer kızı Karla'ya bebeğinin ultrason görüntüsünü gösterip daha sonra ona sarıldı.

TEBRİK YAĞDI

Paylaşımıyla hayranlarından yoğun ilgi gören Cemre Kemer'e; Özge Özpirinçci, Aslışah Alkoçlar, Burcu Kara ve Seda Bakan gibi ünlü isimler de yaptıkları yorumlarla tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.