Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Cennetlik bedenler’ New York’u salladı

1948 yılından  beri her mayıs  ayının ilk pazartesi akşamı gerçekleştirilen  Met Gala, bu  sene de ikonik tasarımlara sahne oldu.

|

Modanın Oscar gecesi olarak anılan ve Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen 2018 Met Gala, önceki akşam New York’ta dünyaca ünlü yıldızları ağırladı.

Teması ‘Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü’ (Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination) olarak belirlenen geceye, sunucular Donatella Versace, Amal Clooney ve Rihanna başta olmak üzere, Amber Heard, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Kim Kardashian, Uma Thurman, Amanda Seyfried ve Madonna’nın da aralarında, bulunduğu isimler katıldı. Hristiyanlık vurgulu ikonik kıyafetleriyle dikkat çeken davetliler arasında, Beyonce’nin olmaması ise gözden kaçmadı. Şarkıcının geceye ‘kutsal hayalet’ olarak katıldığı esprisi yapılırken, Jay-Z’nin, 6 Haziran’da başlayacak dünya turnesi öncesi rahatlaması için Beyonce’ye sürpriz bir tatil düzenlediği öğrenildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.