Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cennette gibiyim

Cennette gibiyim

|


Gömeç'e yerleşen Kayahan, "Burada gençleştim. 11.5 aydır İstanbul'a gitmedim" diyor


       Şarkısında, "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" diyen Kayahan, aylar önce demir attığı Gömeç'te metropol stresinden uzak, sakin bir hayat sürüyor. Öyle ki, 49 yaşında dede olan, 51'inde ise ikinci kez yaşayacağı babalık heyecanı dahi sanatçıyı Gömeç'ten koparamıyor.
       30 Ağustos ile 3 Eylül tarihleri arasında doğum yapması beklenen eşi İpek Tüter'i, aylık kontroller için tek başına gönderen Kayahan, "11.5 aydır İstanbul'a gitmedim" diyor. Eşinin kontroller için İstanbul'a gittiğinde bir hafta ile 10 gün arasında kayınvalidesinde kaldığını vurgulayan Kayahan, şunları söylüyor:
       "Ara sıra yaz bekârı oluyorum. Sağolsun dostlar beni İstanbul'u özleyecek kadar yalnız bırakmıyor. Demet Sağıroğlu, Yaşar, Asya ve Nilüfer sıkça ziyaretime geliyor... Burası cennet gibi... En temiz hava burada. Görenler, gençleştiğimi söylüyor... Stüdyoyu da buraya taşıdım. Artık müzik çalışmalarımı da burada yapıyorum..."
       "Sevgi Köyü"nde aldığı beş villayı birleştirip ev, stüdyo ve misafirhane olarak kullanan sanatçı "Gönül Köşkü" adını verdiği villanın bir odasını, yakında dünyaya gelecek kızı "Gönül" için dekore ettiriyor. Kayahan, "Gönül'ün üç yaşına kadar giyeceği her şey şimdiden hazır" diyor.

       Best of Kayahan
       Kışı dinlenerek geçirdiğini söyleyen Kayahan, yazla birlikte yeni albüm çalışmalarına başladığını vurguluyor. Erdal Kızılçay, Tamer Çıray, İskender Paydaş ve Ümit Eroğlu'ndan oluşan ekibiyle hummalı bir tempoda çalıştığını anlatan Kayahan, şöyle diyor:
       "Bir yandan yeni albüm için, yeni besteler yapıyor, onları düzenliyoruz. Diğer yandan da en sevilen eski parçalarımın yer alacağı bir "Best of"u hazırlıyoruz. En çok da onda zorlanıyoruz... Parçaları ancak iki CD'ye indirebildik. Önce yeni bir kaset mi, yoksa "Best of" smu çıkacak ona sonbaharda karar vereceğiz.
       Oturduğu tatil köyünün, cadde ve sokaklarına şarkılarının adını veren Kayahan, Hülya Avşar için yaptığı, ancak şarkıcı okumayınca da evinin önündeki çıkmaz sokağa astığı "Güzel Hülyam Çıkmazı"nı kaldırdı. Kayahan, "Hem sokak artık çıkılır oldu, hem de Hülya ile aramızdaki buzlar eridi. Şarkı onun. Ne zaman isterse okur. O sokak tabelası şimdi Küçükköy Belediye Başkanı'nda. 27 Temmuz'da Hülya'nın burada konseri var. Başkan o konserde bir anı olarak tabelayı Hülya'ya verecek" diyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.