Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi

2004 Best Model of Turkey birincisi Simge Tertemiz, bu yaz İzmir Çeşme’de hem çalıştı hem de tatilin tadını doyasıya çıkardı. Fit hali ile dikkat çeken tescilli güzel, plajda ilgi odağı oldu.

|

Turizm cenneti Alaçatı’da eğlence mekanı açan Simge Tertemiz, sevgilisiyle birlikte keyifli bir yaz dönemi geçirdi. Bir dönem adından sıkça söz ettiren manken ve sunucu, işten kalan zamanlarda soluğu Ege'nin serin sularında alıyor.

Denize girmek için Çeşme’nin gözde mekanlarını tercih eden 34 yaşındaki model, önceki gün magazincilerin karşısına The Beach of Momo'da çıktı.

Sudan çıkıp duş aldıktan sonra sosyal medya için modellik yapan Tertermiz, bir arkadaşına poz verirken objektiflere böyle yansıdı.

Neşesinin bir heyli yerinde olduğu gözlenen Simge Tertemiz, formda görüntüsü ve güzelliğiyle plajda tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.