Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Chris Evans ve Scarlett Johansson, Adana'da

Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve Chris Evans, Amerikan askerlerine moral vermek için Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’ne geldi. Adanalı bir genç, üsse girerek ünlülerle fotoğraf çektirdi.

|

Amerikan askerleri ile ailelerine eğlence ve bakım hizmetleri sunan bir kuruluş olan United Service Organizations Inc. (USO Show) kapsamında 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' filminin 2 yıldızı Chris Evans ve Scarlett Johansson, Adana’da bulunan İncirlik Üssü’nü ziyaret etti.

ABD Savunma Bakanlığı'nın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, ABD'li 4 olimpik altın madalya sahibi ünlü yüzücü Maya DiRado, 'efsanevi' NBA oyuncularından Ray Allen, şarkıcı Craig Campbell da Johansson ve Evans'ın beraberindeki ziyaret ekibinde yer aldığı belirtildi.

USO Show kapsamında sahneye çıkan ünlüler, İncirlik görevlilerinin merak ettiği soruları yanıtladı. Scarlett Johansson'la fotoğraf çektiren Adanalı bir genç, sosyal medya hesabında fotoğrafı, “Üsse bir yolunu bulup girdim, Scarlett için sınırları zorladım riske girdim ve üsse girebildim" yorumu ile paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.