Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çılgın Sedat kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Sedat Kapurtu eşi kim?

Şarkıları ile sevilen sanatçı Çılgın Sedat, bir dönem Survivor'da yer alan isimler arasındadır. Tam adı ise Sedat Kapurtu olan sanatçı, 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Futbol ile profesyonel olarak ilgilendi. Peki, Survivor Çılgın Sedat kim?

|

Sedat Kapurtu, uzun süreli müzik eğitiminin ardınan çeşitli enstrümanlar çalmaya başladı. Spor kariyerine de 2008 yılında Zeytinburnuspor'da adım attı. Kardeşi olan Vedat Kapurtu da eski futbolculardandır. İşte, Çılgın Sedat hayatı...

ÇILGIN SEDAT KİMDİR?

Sedat Kapurtu, 1 Kasım 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başladı. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilen sanatçı, profesyonel futbol yaşantısına 1 Eylül 2008'de Zeytinburnuspor'da başladı ve 1 Temmuz 2011'de son verdi. Kardeşi Vedat Kapurtu'da eski futbolcudur.

Tekvando, karate ve kick boks sporcusu, Muay Thai hakemliği yaptı. 21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor kadrosuna katıldı, Ünlüler takımında yarıştı ve 63. günün sonunda elendi.

Çılgın Sedat, 2005 yılından bu yanan Özlem Kapurtu ile evlidir. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.