Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çıplak kareye cesur tepki

Dünyaca ünlü pop yıldızı Sia, kendisinin çıplak fotoğrafını yüksek fiyattan satmaya hazırlanan bir paparazinin planını bozarak, kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

|

Avustralyalı şarkıcı Sia, çıplak bir şekilde balkonda olduğu sırada çekilen ve Fame Fly Net isimli fotoğraf ajansı tarafından satışa çıkarılan fotoğrafını, Twitter ve Instagram hesaplarından paylaştı. Ajansa üye olmayanlar tarafından bulanık görünen kareyi yayınlayan sanatçı, “Birileri açıkça benim çıplak fotoğraflarımı hayranlarıma satmak istiyor. Paranız cebinizde kalsın, işte burada bedavası var” diye yazdı. Açıklamaya, “Everyday is Christmas” (Her gün Noel) cümlesini de yazan Sia, yeni çıkacak albümünün de tanıtımını yapmış oldu. Bunun üzerine binlerce yorum ve beğeni alan şarkıcı, cesur tepkisiyle kullancılardan takdir topladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.