Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çocuklar için tek yürek

Çocukların tehlikelerden korunması, istismar, taciz ve şiddete karşı beceri kazanarak yetişmesi adına çözüm önerilerinin sunulduğu ‘Çocuklarımız İçin Bir Aradayız Çalıştayı’nın ikincisi, Şişli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşti.

|

Monik İpekel moderatörlüğündeki toplantıya katılan Gülay Kamaz, Merve Keleş, Jale Balcı ile Mine Tuduk’un da aralarında bulunduğu isimler, Kadın Platformu üyeleri, Uluslararası Kadın Dayanışma Derneği, Şişli Meslek Yüksekokulu eğitmenleri ve öğrencileri, konu hakkındaki görüşlerini bildirdi.

Etkinlikte açılış konuşması yapan İpekel, “Çocuk istismarıyla ilgili maalesef gerek medya gerekse çevremizde tatsız olaylar duyuyoruz. Ülkemizde aile değeri çok önemli. Bizler bu kıymete sahip çıkan insanlarız” dedi.

Platformun yüzü Burcu Güneş ise “Çocuklar için her türlü destekle, sanatla, müziğimle ve aşkla, bu zincirin bir parçası olmaya hazırım” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.