Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ tutar mı?

'Çok Güzel Hareketler' efsanesi ekrana dönmek için gün sayıyor. Peki, BKM Mutfak işi ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' tutar mı?

|

İlki bir ekran efsanesine dönüşmüştü. Genç oyuncuların hemen hepsi dizilerde ve filmlerde irili ufaklı birçok filmde rol aldılar. Aralarında İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi ‘Çok Güzel Hareketler milyonerleri’ bile çıktı. İkilin ‘Yol Arkadaşım’ serisinin 1 ve 2. filmleri toplamda 4 milyondan fazla izleyiciyi salonlara çekerken 52 milyon lira da hasılat yaptı.



SAFA SARI’YA DİKKAT
Peki, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' tutar mı? Tanıtımlar umut vaat ediyor. Kalemlerindeki kuvvet de daim olursa önleri açık. Halihazırda kadrodan birkaç genç oyuncu ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ kadrosunda yer almış bile. O isimlerden biri de Safa Sarı. ‘Yetenek Sizsiniz’den aktarmalı olarak Çok Güzel Hareketler’e katılan Sarı ilk yıldız adayım. Instagram’daki takipçi sayısı şu an 2.725, pazar akşamki ilk yayından sonra rakamları tekrar kontrol ederiz. (10 Şubat Pazar 20:00’de Kanal D)


ORGANİZE İŞLER'DE FENERBAHÇE SENDROMU
Organize İşler’den bahsetmişken ‘Sazan Sarmalı’ Yılmaz Erdoğan’ın ustalık eseri. Filmde ilk yarı da tempo hiç düşmüyor. Oyuncular arası paslaşmalar şahane. Birkaç hikâye bir arada yürüyor. Kıvanç Tatlıtuğ da Sarı Saruhan karakteriyle sazı eline alıyor. Tek boş sahne yok neredeyse.



YILMAZ ERDOĞAN UZATMALARI DA OYNATMIŞ
Ama ikinci yarı genel kaliteyi tutturmakla birlikte Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’si gibi 90 dakikaya aynı tempoda tamamlamakta zorluk çekiyor. Kaldı ki ‘Sazan Sarmalı’ 121 dakika. Yani Yılmaz Erdoğan uzatmaları da oynatmış. Bir komedi filmi için hatırı sayılır bir süre. Mısır krizi nedeniyle vizyona gelişi ertelenen film ilk üç günde 923 bin kişi tarafından izlendi ve 15 milyon TL hasılat elde etti. Seyredenler beğenmişse ve kulaktan kulağa lobisi çalışırsa filmin 5 milyon barajını geçmesi işten bile değil.

ÜMİT BUGET- MİLLİYET.COM.TR

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.