Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Cumali Ceber'le özdeşleşmekten korkuyorum’

Youtuber Halil Söyletmez, önceki gün Vadistanbul AVM’de objektiflere takıldı.

|

Macro Center’da market alışveriş yaparken objektiflere takılan Halil Söyletmez, ‘Cumali Ceber 2’ filmini değerlendirdi: Şu an iki yüz bin izleyici sayısına ulaştık. Hala vizyonda olması bizi çok mutlu ediyor

Halil Söyletmez, “Cumali Ceber karakteri ile özleşmekten açıkçası korkuyorum. Farklı projeler ve farklı karakterler üzerine çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde Youtube kanalımda yayınlamayı planlıyoruz" sözleriyle 'Cumali Ceber' karakteriyle ilgili kaygılarından bahsetti.

Farklı işlere imza atmak istediğini belirten oyuncu, hakkında çıkan Ziynet Sali ile aşk dedikodularının ise gerçek dışı olduğunu söyledi.

Hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayan Söyletmez, alışveriş turunu tamamladıktan sonra Vadistanbul evlerindeki dairesinin yolunu tuttu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.