Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Daha önce yenmişti! Şimal yeniden kansere yakalandı

İki yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan Şimal'den hayranlarını üzecek haber geldi. 37 yaşındaki şarkıcı, şimdi de beyninde tümör olduğunu açıkladı.

|

'Ucuz Roman', 'Ferman' ve 'Ağla Ağla' gibi şarkılarıyla bilinen Şimal, iki yıl önce meme kanserine yakalanmıştı. 37 yaşındaki şarkıcı uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşmuştu.

"TERTEMİZ!"

Şimal, sevinçli haberi sosyal medya üzerinden "Patoloji sonucumuz geldi; tertemiz!" sözleriyle duyurmuştu.

TÜMÖR TESPİT EDİLDİ

Ancak ünlü şarkıcı Şimal, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Ünlü şarkıcı aldığı kötü haber ile sarsıldı. Rutin kontrollerini yaptıran şarkıcının bu kez beyninde tümör tespit edildi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

NİŞANLANMIŞTI

Şimal, iki yıl önce hastalığının tedavisi sürecinde kendisini hiç yalnız bırakmayan iş insanı Necati Arıcı ile Kuşadası'ndaki babaevinde nişanlanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.