Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Defne Joy Foster'in oğlu Can Kılıç büyüdü

Defne Joy Foster'in İlker Yasin Solmaz ile evliliğinden olan oğlu Can Kılıç büyüdü. 2011 yılında, aynı gece tanıştığı gazeteci Kerem Altan'ın evinde ölü bulununca tüm Türkiye'yi şoka sokan sunucu Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç, artık 7 yaşında.

|

Oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 yılında Kerem Altan'ın evinde ölmüştü. Eşi İlker Yasin Solmaz ise Foster'ın ölümünden sonra evlenmişti. Defne Joy Foster'ın İlker Yasin Solmaz ile olan evliliğinden bir oğlu olmuştu. Annesinin öldüğü zaman çok küçük olan Can Kılıç büyüdü.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

2 Mayıs 1979 Sinop doğumlu ünlü sunucu Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 yılında hayatını kaybetmiştir. 2008 yılında İlker Yasin Solmaz ile evlenen Defne Joy Foster'in, Can Kılıç isminde bir de oğlu vardır.

İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yapmıştır. Ardından dizi oyunculuğuna başlamıştır. Uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırmıştır.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sunmuştur. Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sunmuştur. Bunun dışında Çeyiz Şov'u sunmuştur.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.

Oyunculuk

Ruhsar (1997)
Beyaz Yalanlar (2000)
Sihirli Annem (2003-2006)
Selena (2008)
Hayal ve Gerçek (2007)

Sunuculuk

Çeyiz Show
Çat Kapı
Bir İş İçin Lazım
NTV Yeşil Ekran
Uzman Avı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.