Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Deliha 2 oyuncuları! Deliha 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Deliha 2 filmi sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. Yerli komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Deliha 2 nerede çekildi?

|

Yönetmenliğini ve senaristliğini Gupse Özay'ın yaptığı Deliha 2 filmi, devam niteliğinde bir yapımdır. Filmin başrolünde de Özay bulunuyor. Yapımcılığını da Necati Akpınar yürütüyor. Deliha 2 oyuncu kadrosu haberimizde. 

DELİHA 2 KONUSU

Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

DEİHA 2 FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ?

Sevilen komedi filmi Deliha 2'ni çekimleri Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’e bağlı Döğüşbelen köyünde satın aldığı çiftliğinde gerçekleştirildi.

DELİHA 2 OYUNCULARI

Gupse Özay Deliha/Zeliha

Eda Ece

Ali Çelik

Derya Alabora

Esin Eden

Hülya Duyar

Aksel Bonfil

Mert Öner

Fatih Özkan

Özlem Akınözü

Mehmet Er

 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.