Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Demet Akalın-Okan Kurt teftişte

Şarkıcı Demet Akalın ve iş insanı eski eşi Okan Kurt, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Daha önce Hirahan isminde bir restoran açan ve ikinci şubesini açmaya hazırlanan ikili, inşaatı devam eden restoranlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

|

AVM çıkışında karşılaştıkları muhabirlerin objektiflerine poz veren Demet Akalın ile Okan Kurt, soruları yanıtlamayı da ihmal etmedi.

“Restıranımızın ikinci şubesinin çalışmalarına başladık. Şu an inşaat halinde, yakından görelim dedik. Çok güzel bir mekan olacağını düşünüyoruz ve konumu, manzarası ile harika olacak. 1-2 ay içinde faaliyete geçmesini planlıyoruz. Aldığımız tepkiler de olumlu yönden oluyor. Emeği geçen herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Demet Akalın-Okan Kurt çifti, kısa süren sohbetin ardından özel araçlarına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.