Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Rüya evlilik resmen bitti! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşandı

Oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) mutluluğu kısa sürdü. 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştiren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde ayrılık kararı aldı. Evlilikleri sadece sekiz ay süren Koç ve Özdemir, bugün Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Duruşmadan önce Büyükada'da görüntülenen ikili, adliye çıkışı açıklama yaptılar.

|

2022 yılının sürpriz aşıkları olarak adlarından sıkça söz ettiren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında nikâh masasına oturdu. Ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ise üzücü haber geldi.

Son dönemde haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

BOŞANMA İDDİALARINI DOĞRULADILAR

Özdemir, doğum gününde başlayan kriz sonrası evi terk etti. Yakın dostlarının araya girmesi de sonuç vermemiş ve ikili, boşanma kararı aldı. Oğuzhan'ın yeni filminin galasına katılmayan Demet, bir türlü aşılamayan fikir ayrılığını net şekilde gözler önüne serdi. Bunun üzerine ünlü isimler, Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile manşetten düşmeyen iddiayı doğruladı.

''SÜRECİ EN HASSAS ŞEKİLDE YÜRÜTMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ''

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurdu:

Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz.

BÜYÜKADA'YA AYRI AYRI GELDİLER

Ünlü çiftin boşanma davası bugün Adalar Adliyesi'nde görüldü. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, duruşma için geldikleri Büyükada'da ayrı ayrı görüntülendi.

Saat 13.30'da gerçekleşmesi beklenen davaya gecikmeli gelen ikili, mahkeme salonuna saat 14.30'da giriş yaptı. Özdemir saat 13.50'de adliye salonuna gelirken, deniz taksiyle Adalar'a gelen Oğuzhan Koç sahil güvenliğe takılınca 14.20'de adliyeye ulaştı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR!

İkili, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde ortaklaşa açıkları davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Demet Özdemir avukatı Duygu Bostancı ve Oğuzhan Koç ise avukatı Ayşegül Mermer ile beraber katıldıkları davada, birbirlerinden hiçbir şey talep etmediler.

DEMET VE OĞUZHAN'DAN İLK AÇIKLAMALAR

10 dakika süren duruşma sonrası evliliklerini bitiren ikili, adliyeden ayrı ayrı çıkış yaptı. Koç' "Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşadıkları iddia edilen şarkıcı, "Birbirimizden bir şey talep etmedik" dedi.

"BU KADAR GÜRÜLTÜYE GEREK YOK"

Oğuzhan Koç'tan beş dakika sonra çıkan Demet Özdemir ise "Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açılama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok" şeklinde konuştu.

Öte yandan duruşma öncesi üzgün olduğu gözlenen Oğuzhan Koç'a arkadaşlarının eşlik etmesi dikkat çekti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.