Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Demet Özdemir'in pantolonun fiyatı dudak uçuklattı!

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Demet Özdemir, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Tarzının bedeli ortaya çıkan ünlü oyuncunun pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı.

|

Oğuzhan Koç (38) ile sekiz aylık evliliği geçtiğimiz mayıs ayında biten Demet Özdemir (31), önceki haftalarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Evde dinlenerek iyileşmeye çalışan oyuncu geçen gün sosyal medyadan film tavsiyesi istemişti.

"LÜTFEN KENDİNİZE DİKKAT EDİN"

Kendisi için endişelenen hayranlarına sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Merak edenler için, çok şükür şuan çok iyiyim. Lütfen kendinize dikkat edin.

TARZININ BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

Özdemir, son olarak 16.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladığı bir fotoğrafa gündeme geldi. Aynadan verdiği pozla dikkat çeken Özdemir'in tarzının bedeli de belli oldu.

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasına göre; güzel oyuncunun ünlü bir markaya ait bej pantolonunun fiyatı 38 bin 482 TL.

"KRALİÇE"

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü ismin tarzına; "Ne giyse yakışır ve mükemmel taşır", "Kraliçe" ve "Çok güzel ve şık" gibi yorumlar yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.