Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Deneyimleyip keşfedecekler

QNB Finansbank, ‘Minik Eller Büyük Hayaller’, sosyal sorumluluk platformu kapsamında hayata geçirdiği Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı içerisinde yer alan matematik modülleriyle, Küçük Çiftlik Park’ta düzenlenecek

|

Yaratıcı Çocuk Festivali’nde, çocuklarla buluşacak. Etkinlikte, standı ziyaret edecek minikler; Pascal üçgeni, top piramit, beşgen ayna, perspektif, 10’luk-100’lük-binlik düzeneği, Mimar Sinan Köprüsü, Ames Odası ve Da Vinci Köprüsü modüllerinde, matematiğin büyülü dünyasını, deneyimleyerek ve eğlenerek keşfedecek. QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İlk günden itibaren proje ortaklarımız ve QNB Finansbank’ın gönüllüleriyle birlikte 420 binden fazla çocuğumuzun geleceğine ışık tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kez de eğitimde en önemli alanlardan biri matematik konusunda çocuklara, görerek ve uygulamalı öğrenecekleri bir proje geliştirdik” dedi. TIR, 27 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında da Maltepe’de Hasan Şadoğlu Ortaokulu’nda olacak.

OYUNLAR OYNANACAKYaratıcı Çocuk Festivali’nin ikincisi ‘Benimle Oyun Oyna’ temasıyla gerçekleştirilecek. Festivalin her köşesinde birbirinden keyifli oyun atölyeleri ve muhteşem gösteri sahnesinde minikler, gün boyu yaratıcılıklarını keşfedecek.
Bu yıl bol bol oyun oynanacak festival, hem çocuklara hem de büyüklere ünlü fizikçi Albert Einstein’ın da dediği gibi ‘Oyunun araştırmanın en üstün biçimi’ olduğunu hatırlatacak.

Festivalin tema sponsorluğunu üstlenen Pınar Kido, miniklere etkinlik kapsamında 10 bin adet #BenimleOyunOyna şapkaları dağıtacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.