Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Deniz Yıldızı son bölümde gündeme bomba gibi düştü !

Star TV dizilerinden hafta için hergün yayınlanan Deniz Yıldızı 1107. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümüyle yine gündeme bomba gibi düşen dizide olayların ardı arkası yine kesilmedi. Melih tehlikeli bir oyuna soyundu..

|

Melih tehlikeli bir oyuna giriyor.

Banu, Atakan’ın İzzet’i öldürdüğünü düşünmektedir. Atakan’ın katil olduğunu ispat etmek isteyen Banu, Pelin’le birlikte İzzet’in öldüğü hastaneye gidip güvenlik kameralarının kaydına ulaşmaya çalışır.

Atakan’a olan borcu kapatmak için para bulmak üzere çareler arayan Melih, kontrol için gittiği hastanede kulak misafiri olduğu bir konuşmanın ucunu takip edecek ve kendini tehlikeli bir oyunun ilk dönemecinde bulur.

Erhan, Ahmet takma adıyla Mustafa’nın yanına sızan Korhan’a güvenmemektedir. Korhan’ın Mustafa’nın bir telefon konuşmasını dinlemeye çalıştığına şahit olacak olan Erhan, Korhan’ı araştırmaya karar verir.

Cihan, Nehir’den para koparmak istemektedir. Bu sebeple onu tüm gerçekleri Yusuf’a söylemekle tehdit eder.


DENİZ YILDIZI SON BÖLÜM İZLE

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.