Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Derya Baykal anneliği gözleri dolu dolu anlattı

Üç çocuk annesi oyuncu Derya Baykal, önceki akşam Kale Outlet Center AVM'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi. Yoğun ilgi oluşan söyleşide, koronavirüs pandemisi şartlarından dolayı içeri giremeyenler uzun bir kuyruk oluşturdu.

|

Kadınlar Günü'ne Özel Söyleşi ve Hayata Dair Pratik Uygulamalar etkinliğinde Derya Baykal, annelik duygusundan gözleri dolu dolu bahsetti. Yaşam ve sağlığa kadar birçok konuda sevenleriyle sohbet etti.

"SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORUM"
Söyleşi bitiminde “Bu özel günde bütün erkekleri, çocukları birbirimizin vazgeçilmez parçalarını sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Baykal'ın Levent Baykal'la (1976–1980) evliliğinden Mert Baykal, Ferhan Şensoy'la evliliğinden (1988–2004) ise Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy adında çocukları var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.