Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Derya Uluğ'un albümüne kutlama yemeği

Şarkıcı Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök, önceki gece Bebek'te bir balıkçıda yemekteydi. Ünlü çift, 2023'te dijital platformlarda çok dinlenen 'Nefes' albümünün kutlamasını yapımcı Samsun Demir'le birlikte yemekte kutladı.

|

Bebek'te mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Derya Uluğ, "Yansıma şarkısının mimari Samsun Bey. Sadede bestesi varken şarkıyı duyduğu an inandı ve 'Asil'le beraber söyleyin' dedi. Albümdeki şarkıları kliplendirmeye devam edeceğiz, güzel işler yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Albümün yapımcısı Samsun Demir ise "Derya Hanım'ın ilk albümüydü. Albüm olunca heyecanımız katlandı. Bu onların başarısı. Biz sadece halka ulaştırma kısmında biraz yardımcı oluyoruz onlara" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.