Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Di Meo’ya vip parti

.

|

İtalya’nın aristokratları arasında bulunan Napolili ünlü doktor Generoso Di Meo, her yıl dünyanın önemli şehirlerinde düzenlediği Di Meo Takvimi partisini İstanbul’da yaptı.

17’nci yılını kutlayan dünyaca ünlü Di Meo Takvimi, bu kez Napoli ve İstanbul’u buluşturdu. Çırağan Kempinski Sarayı’nda düzenlenen partiye, birçok ülkenin önemli şehirlerinden, aristokrat, akademisyen, iş ve sanat camiasından oluşan 750 davetli katıldı.

Konuklar arasında Ömer-Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Ali-Rabia Güreli, Sima Lodrik, Semiramis Pekkan ve Zeynep Kartal da yer aldı. Takvimin en önemli özelliği, partinin yapıldığı ülke ya da şehrin, tarihi ve kültürel eserleriyle özelliklerini yansıtması.

Ünlü fotoğrafçı Massimo Listri’nin çektiği fotoğraflarla oluşturulan takvim, Hıristiyanlık dönemi saraylarından ilk dönem İslam eserlerine uzanan bir rotada, iki tarihi başkentin dinamizmini, insan hikayeleri, portre ve duygularını 12 karede topladı. Gecenin organizasyonunu üstlenen Intra Travel’a, hazırlık aşamasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, K.T.B Roma Tanıtma Müşavirliği ve THY Napoli ofisi de destek verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.