Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Didem Soydan'a hayranından hediye

Manken Didem Soydan, ağustos ayının son haftasında oyuncu sevgilisi Burak Deniz ve yakın arkadaşlarıyla Göcek'e tatile gitmişti. Soydan'ın bu tatilde verdiği havuz pozunu, bir hayranı tuvale yansıttı. Yaptığı tabloyu da ünlü isme hediye etti.

|

Posta'nın haberine göre; bir süredir oyuncu Burak Deniz'le aşk yaşayan Didem Soydan, 20 Ağustos tarihinde sevgilisi ve yakın arkadaşları Umut Eker ve Tuğçe Meçoğlu ile Göcek'e tatile gitmişti.

Havuz başında verdiği bikinili pozu, Instagram'da on binlerce beğeni almıştı. Bir hayranı da Didem Soydan'ın bu karesini tuvale yansıttı. Yaptığı tabloyu da ünlü mankene hediye etti. İşte o tablo:

PROVAYA GİTTİ
Hem özel hayatıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz haftalarda da arkadaşının moda atölyesine gitmiş ve elbise provası yapmıştı.

Derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden 37 yaşındaki Didem Soydan, o anları "Prova..." notuyla sosyal medya sayfasından hayranlarıyla paylaşmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.