Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Didem Soydan'dan Kerimcan Durmaz'a destek

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ünlenen Kerimcan Durmaz'dan skandal bir paylaşım gelmişti. Müstehcen görüntü sonrası tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Durmaz'a, manken Didem Soydan'dan destek gecikmedi.

|

Didem Soydan, Kerimcan Durmaz ile fotoğrafını paylaşarak, sosyal medya fenomeninin arkasında durduğunu belirtti.

Ünlü manken, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Kerimcan Durmaz ile fotoğraf paylaşımım için tonla kişi hadlerine düşmemesine ve pek tabii ki bunun farkında olmamalarından mütevellit hesap sormuşlar "Neden?" diye... Halbuki cevap basit. Ben Kerimcan'ın o paylaşımı bilerek ve isteyerek yayınlamadığını hem içten olarak biliyorum ve eminim. Bu yeterli bir cevap. Dolayısıyla onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabii ki. Beni tanıyanların bildiği, tanımayanların da şu an öğreneceği üzerine gerçekliğine inandığım durumlar ile ilgili kimseye (annem, babam dahil) 'Eyvallah'ım yoktur. Uzun lafın kısası rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler, sevgiler..."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.