Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dilan Çiçek Deniz’e kiralık ev şoku!

Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz, Arnavutköy’de beğendiği evin sahibinden "Bekara ev yok" şeklinde veto yedi.

|

2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, mankenlikle başlayan kariyerini oyunculukla devam ettiriyor. Son olarak 'Çukur' dizisinde 'Sena' karakterine hayat veren 22 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Okan Can Yantır’dan ayrıldı. Ayrılığın nedeni olarak ise Dilan Çiçek Deniz’in, dizide sevgilsiini oynayan Aras Bulut İynemli ile çektiği samimi görüntüler gösterildi.

Medyatava'nın haberine göre; ayrılık sonrası yeni ev arayışına giren oyuncu, Arnavutköy’de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi çok beğendi. Kirası 5 bin TL olan evi tutmaya karar veren Deniz, son anda ev sahibinin vetosuyla karşılaştı.

Ünlü oyuncu, evde tek başına yaşayacağını söyledi. Ev sahibi ise klasik söylemle “Bekara ev yok” karşılığını verdi. Bu durum, Dilan Çiçek Deniz'i çok şaşırttı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.