Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Diriliş Ertuğrul'un yönetmeni Metin Günay babasını kaybetti

TRT 1 dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yönetmeni Metin Günay'ın, bir süredir hastanede tedavi gören babası Muhsin Günay yaşamını yitirdi.

|

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yönetmeni Metin Günay’ın babası ve Keçiborlu Aydoğmuş eski belediye başkanı, 3 çocuk babası Muhsin Günay hayatını kaybetti.

Muhsin Günay’ın cenazesi yarın öğle vaktinde Isparta Merkez İstiklal Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı gün ikindi namazına müteakip Aydoğmuş Kasabası Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

'Diriliş Ertuğrul' ile son dönemde büyük çıkış yakalayan Metin Günay, daha önce 'Deli Yürek', 'Ekmek Teknesi' gibi birçok dizinin yönetmenliğini üstlenmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.