Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Dışlanmış hissediyorum'

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Grammy töreninde rap dalında iki ödül alan Drake, ‘En İyi’ seçilen parçanın rap olmadığını ve siyahi bir sanatçı olduğu için kazandığını iddia etti

|

Kanadalı şarkıcı Drake, bu yıl aldığı Grammy ödülünü hak etmediğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen töreni, ‘ırkçı’ bulduğu gerekçesiyle boykot eden şarkıcı, ‘Hotline Bling’ parçasıyla ‘En İyi Rap Şarkısı’ ve ‘En İyi Rap Ortak Çalışması’ ödüllerini kazanmıştı. Bir programda konuşan Drake, “Ben bir rapçiyim ama ödül kazanan parça rap tarzı değildi. Fakat beni sokabilecekleri tek kategori de buydu” dedi ve ekledi: “Rap söylediğim için ya da siyahi olduğum için olabilir. Ödülleri istemiyorum çünkü bu durumu doğru bulmuyorum. Kendimi dışlanmış hissediyorum.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.