Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Diva, zeytin dalı uzattı

Lerzan Mutlu’yla, Oya Aydoğan’a sarf ettiği sözler nedeniyle davalık olan Bülent Ersoy, şarkıcıya “Kırmak, üzmek ve ağlatmak istemedim” dedi.

|

Oya Aydoğan’ın hayatını kaybetmesinde Lerzan Mutlu’yu suçlu gösteren Bülent Ersoy, şarkıcıya zeytin dalı uzattı. Ersoy, dün Mutlu’nun sunuculuk yaptığı ‘Renkli Sayfalar’ programına telefonla bağlandı. Diva’nın yayına bağlandığını duyan Mutlu, hemen stüdyoyu terk etti. Moderatör Şule Zeybek’in ısrarı üzerine stüdyoya geri dönen sunucu, programa kaldığı yerden devam etti. Aydoğan’ın yoğun bakımda olduğu günlerde Mutlu için “Oya’nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Çok sinirlendim, kızgınım. O haddini çok aşıyor. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım” sözlerini sarf eden Ersoy, şarkıcıya barış çubuğu uzattı.

‘Kırmak istemedim’

Sanatçı konuyla ilgili, “O anda Oya’nın haberini almıştım. O şokla insan Zeki Müren, Ajda Pekkan ve Lerzan Mutlu mu düşünür? Arkadaşlarınız bana günlerce söylediğiniz sözlerden bahsetti. Kırmak, üzmek ve ağlatmak isteseydim bütün yayınlara bağlanır ya da konuk olurdum. Bir atılımda bulunurdum. Kimseyle konuşmamı duydunuz mu? Lerzan bana ‘Anne’ diyordu. Annesiysem, göstermelik olmaz. Annesi ona bağırmıyor mu?” şeklinde konuştu.

Gözyaşlarını tutamayan Mutlu, “İlk programa gelirken Oya Aydoğan beni istememişti. Biraz kırgındım ama hiç kavga etmedik. Ben hiçim ve bacak kadar kadınım. Kendimden başka kimsem yok” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.