Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dizilerde sürpriz değişiklik

Yeni diziler ‘İstanbullu Gelin’de senarist değişikliği yaşanırken ‘Evlat Kokusu’nda da yönetmen koltuğunu başka bir isme devretti.

|

Seyirciyle yeni buluşan ‘Evlat Kokusu’ ile ‘İstanbullu Gelin’ dizileri değişikliğe gitti. Ranini TV’nin haberine göre; Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde senarist değişikliği yaşandı. İlk iki bölümünü Ali Aydın ve ekibinin yazdığı diziyi, 3. bölümden itibaren Berfu Ergenekon ve Elif Asılkefeli Yeter yazmıştı. Şimdi ise 7. bölümden itibaren Deniz Akçay ve ekibi yazacak. Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ‘Evlat Kokusu’nda da bayrak teslimi yaşandı. Dizinin ilk altı bölümünü kuran ve yöneten Erol Özlevi görevini Gökçen Usta’ya devretti.

228. BÖLÜMÜYLE MAYISTA VEDA
Fahriye Evcen ile Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı ‘Ölene Kadar’ da final yapma kararı aldı. 6 sezondur ekranlarda boy gösteren ‘Seksenler’ dizisi de 228. bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak. (Akşam)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.