Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Doğu Demirkol-Ayşe Kırca çiftinin Avrupa'da aşk turu!

Komedyen Doğu Demirkol (35), yaklaşık bir yıldır Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'yla (29) aşk yaşıyor. Avrupa turuna çıkan ikiliden Ayşe Kırca, tarihi ve turistik yerleri gezerken çekilen pozlarını sosyal medyada paylaştı.

|

Doğu Demirkol ile Ayşe Kırca'nın birlikteliği, Beylerbeyi'nde gittikleri restoranın işletmecisinin paylaştığı fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

"LEVENT KIRCA'NIN MİRASI"

Ünlü komedyen, sürpriz ilişkisi hakkında, "Ayşe Hanım değerli bir insan. Levent Kırca'mızın bize mirası. Her şey yolunda, güzel ve çok tatlı" açıklamasını yapmıştı.

ÖNCE AMSTERDAM, SONRA BRÜKSEL

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikili, Avrupa turuna çıktı. İlk olarak Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giden çift, daha sonra Belçika'nın başkenti Brüksel'e geçti.

AŞK TATİLİ

Avrupa'daki şehirlerin tarihi ve turistik yerlerini gezen ikili, bol bol poz vermeyi de ihmal etmedi. Brüksel Meydanı'nda objektif karşısına geçen Demirkol ve Kırca'nın bir hâyli keyifli olduğu görüldü.

Ayşe Kırca, Avrupa turundan fotoğrafları kalp emojisiyle birlikte Instagram hesabından paylaşırken, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.