Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dört aylık hamile Sinem Kobal'ın son haline beğeni yağdı

Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, kızları Lalin'den sonra ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Dört aylık hamile olan Kobal, son görüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

|

Son olarak 2017 yılında 'Yüz Yüze' adlı dizide rol alan Sinem Kobal, şimdilerde 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu 2016'da hayatını birleştirmişti.

Ekim 2020'de kızları Lalin'in dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncular, ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.

Dört aylık hamile olan Sinem Kobal, son halini Instagram hesabından "Pişşt" notuyla yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken 34 yaşındaki oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.