Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dostlara çok özel

Hastalarına ve danışanlarına farklı medikal alanlarda hizmet vermek amacıyla Dr. Yaprak ve Dr. Murat Konakçı çifti tarafından kurulan Zen Poliklinik, pandemi döneminde davet edemedikleri dostlarını önceki gün ağırladı.

|

Hastalarına ve danışanlarına farklı medikal alanlarda hizmet vermek amacıyla Dr. Yaprak ve Dr. Murat Konakçı çifti tarafından kurulan Zen Poliklinik, pandemi
döneminde davet edemedikleri dostlarını önceki gün ağırladı. Ataşehir Nida Kule’de, estetikten saç ekimine kadar son teknolojik cihazların yer aldığı merkezlerini arkadaşlarına tanıtan Konakçı çiftini, bu güzel günde Asha Özbey ve Murat Höselek de yalnız bırakmadı. Nurcan Üzüm’ün atölyesinden çıkan muhteşem üç katlı pasta ise konukların büyük beğenisini kazandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.