Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dünya çapında bağış

Engin Akyürek’in fanları, oyuncunun doğum günü nedeniyle öğrenciler için bağış kampanyası düzenledi ve birçok ülkeden destek geldi.

|

Engin Akyürek’in hayranları, oyuncunun doğum günü nedeniyle Darüşşafakalı öğrenciler için uluslararası bir bağış kampanyası düzenledi. Organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Arjantin, Mısır, Peru, İspanya, Brezilya, Fransa, Yunanistan, İran, Almanya, Meksika, İtalya, ABD, Kuzey Afrika ve İsviçre gibi ülkelerdeki fanları da destek verdi.

Toplanan bağışlar, Darüşşafaka’da okuyan kız öğrencilerin eğitim giderleri için kullanılacak. Oyuncu, sevenlerinin bu hareketinden dolayı sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. Akyürek, 2018 yılında piyasaya çıkan ve yedinci baskısını yapan ‘Sessizlik’ isimli kitabının gelirini de Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlamıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.