Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Duygu Özaslan sosyal medyanın diline düştü

Bir suluk reklamı yaparken, 'Bittikçe doldurabiliyorsunuz, yudum yudum içebiliyorsunuz' dediği için gündem olan Duygu Özaslan, bu kez pet şişede su içmenin zararlarını uygulamalı anlattı. Özaslan'ın videosuyla ilgili olarak sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı.

|

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, suluk markasının reklamını yaparken, "Bittikçe doldurabiliyorsunuz, yudum yudum içebiliyorsunuz" dedi. Özaslan'ın bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

PET ŞİŞE KULLANMANIN ZARARLARINI ANLATTI
Yeni bir video çeken Özaslan, pet şişede su içmenin zararlarını uygulamalı olarak anlattı. Özaslan, videoda, "Yüksek tempolu kardio yaparken lıkır lıkır su içtiğimde ağrım oluyor. O yüzden bence sporcu suluklarından çok az su geliyor ben onu çok seviyorum, yudum yudum içebiliyorum" ifadelerini kullandı. 

YENİ VİDEOSUYLA İLGİLİ PAYLAŞIMLAR YAPILDI
Özaslan'ın bu açıklaması da sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili olarak birçok paylaşımda bulunulurken, Duygu Özaslan kullanıcıların diline düştü.

İşte o paylaşımlardan bazıları: 




 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.