Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ebru Gündeş çalışanlarının ayakkabılarını kendisi alıyor

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezonunda jüri üyeleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in ev içinde radikal kuralları var.

|

Ebru Gündeş, ilk sahne deneyimini Emel Sayın'a vokal yaparak yaşadı. 1993 yılında ilk albümü 'Tanrı Misafiri’ni piyasaya çıkaran sanatçı, 90’lı yıllarda Emel Sayın’ın vokalistliğini yaptı. O yıllarda Emel Sayın, çok sevdiği Gündeş’e 'Sincabım' diye sesleniyormuş.

AYAKKABI NUMARALARINI İSTİYOR
Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; ünlü şarkıcı, ev içinde terlikle dolaşılmasına kesinlikle karşı. Gündeş, evinde çalışan temizlikçi, aşçı gibi görevlilerin önceden ayakkabı numaralarını bağlı bulundukları şirketlerden talep ediyor. Yıllardır böyle bir uygulama yapan sanatçı, çalışanlarına bir spor markasının ayakkabılarını alarak o ayakkabılar ile çalışmalarını istiyor.

Öte yandan Kanlıca’da oturan 47 yaşındaki şarkıcı, o bölgede görevli olan belediyenin temizlik çalışanlarına haftada bir kahvaltı veriyor.  

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.