Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ece Erken'in gözyaşları! 'Yetersiz kaldık, yetemedik'

Ece Erken, İstanbul’da düzenlenen World Clean Expo fuarına katıldı. Ünlü sunucu, basın mensuplarının 11 ilimizde yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketiyle ilgili sorular karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

|

13 Mart tarihinde sunuculuğunu yapacağı ödül töreninin 22 Mayıs'a ertelendiğini belirten Ece Erken, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremler hakkında konuştu.

"KENDİMİ ONLARA KARŞI EKSİK KALMIŞ HİSSEDİYORUM"

Ünlü sunucu, "Çok büyük bir felaket. İlk gününden beri elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz ama yetersiz kaldık, yetemedik. Kendimi onlara karşı eksik kalmış hissediyorum. Çağrılarına yetişemedik. Benim de bir çocuğum var, ben de bir anneyim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.