Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay kimdir, kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil'e taciz suçlaması'nda bulunan Ece Ronay hayatı ve kariyeri...

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ederek ünlü şovmen ile yazışmalarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bu paylaşımın ardından Mehmet Ali Erbil'den konuya dair yanıt gelirken Ece Ronay kimdir sorusu kimdir konusu gündeme geldi.

|

Ece Ronay kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkıcı Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiası ile sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Ece Ronay'ın iddialarının ardından Ünlü şovmenden konuya dair yanıt gecikmedi. Tüm bu iddiaların ardından Ece Ronay kimdir, ka. yaşında soruları gündeme geldi. Peki Ece Ronay kimdir?

ECE RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Ronay, 17 Kasım 1998 tarihinde dünyaya geldi. Şu an 24 yaşında olan genç kadın aslen Diyarbakırlıdır.

Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan genç şarkıcının son dönemlerde çıkarttığı şarkıların birçoğu trendlere girdi. Ece Ronay’ın son çıkardığı şarkı "Git Çatla" şu anda Youtube trendlerde 1. sırada bulunuyor.

İlk olarak Karpuz isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay’ın bu parçası Youtube'da şu ana kadar 76 milyon kez izlenmiş ve dinlendi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.