Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Edirne'den sonra kim star?'

Burak Kut'tan Tarkan'ın 'Megastar' unvanına ilginç gönderme... "Konserlerinde birçok defa elle taciz edildiği" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, bu kez meslektaşı Tarkan'a, Cem Karaca'nın starlık üzerine söylediği "Ya süperstar, megastar da Edirne'den sonra kim star?" sözleriyle yüklendi.

|

Eşi Cansen Yeni ve kızlarıyla beraber İzmir seyahati öncesi Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Burak Kut, hem iş hem de tatil yapacaklarını söyledi.

Kut, "daha önce verdiği konserlerinde kadın hayranları tarafından elle taciz edildiği" açıklamasının hatırlatılması üzerine, "Şimdi kızım yanımda, detaylarını sonra konuşuruz" dedi.

Ünlü şarkıcı, sözün 'star' ve 'megastar' unvanlarını kullanan meslektaşlarına gelmesi üzerine Cem Karaca'nın bir sözüyle yanıt verdi: Tarkan'a megastarlık yakışıyor. Ancak yurtdışında işler değişiyor. Ya süperstar, megastar da Edirne'den sonra kim star?
Burak Kut, bu sözlerle yeni bir tartışmanın fitilin ateşlemiş oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.