Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Editör'ün seçtikleri...

.

|

Bambu konforu

Bambi Yatak’ın, doğanın mucizesi bambudan ilham alarak geliştirdiği Bamboo Sleep Yatak, uyku kalitesi ve ekstra konforuyla dikkat çekiyor. Kumaşında bambu örgü lifleri, paket yay ve Hypersoft sünger teknolojileri kullanılan seçki, bambunun büyüsünü tüm evlere taşıyacak.

Doğal içerik

Sinoz, bileşimindeki mucizevi 16 doğal yağ ile adından söz ettirecek yepyeni No:16 Miracle Oil’i piyasaya çıkardı. Saç, vücut ve yüz için kullanılabilen, cildi beslerken yenileyip onaran, zamana meydan okuyacak komple bakımı gerçekleştiren ürün sayısız fayda sağlıyor.

Kusursuz şıklık

Lion Diamond, yılbaşı koleksiyonuyla göz dolduruyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan koleksiyonda, 18 ayar altın üzerine kusursuzca mıhlanan pırlanta mücevherleriyle her ana anlam katıyor.

Nem dopingi

Bioderma, ‘Atoderm Serisi’ ile çok kuru ve atopi eğilimli hassas ciltleri derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor ve cilt bariyerini dış etkenlere karşı koruyor. Dermatolog ve eczacıların atopi eğilimli ciltler için tercihi olan krem, kaşıntıyı azaltmada da etkili.

Renkli seçenekler

Erkek ve kız çocukları için rengarenk ayakkabı ve aksesuar ürünlerinin buluştuğu Flo Kids mağazasında, miniklerin aktivitelerine eşlik edebilecek seçenek yer alıyor. Güncel modaya uygun geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlarla sunan marka, günün her anında adımlara konfor katacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.