Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Editör'ün seçtikleri...

.

|

Renkli iş birliği

Adidas ve Beyoncé, IVY PARK, IVYTOPIA koleksiyonunu tanıttı. Kişinin kendi nirvanasını keşfetme yolculuğundan ilham alınarak hazırlanan seçkiler, ayakkabı,
performans ürünleri ve aksesuarlardan oluşan çarpıcı görünümler sunuyor.

Etnik koleksiyon

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sembol mücevheri olarak kabul edilen Habbe (top mücevher), Ariş Pırlanta’nın ustalığı ve deneyimiyle günümüz kadınlarıyla buluşuyor. Koleksiyonda yer alan altıgen şeklinde petek görünümlü, yıldız, kalp ve yuvarlak boşluklardan oluşan her bir habbe olağanüstü titiz çalışma ve işçiliği en görkemli haliyle yansıtıyor.

Farklı tarzlara

İlvi, modern ve minimalist çizgilerin yer aldığı yaz koleksiyonunda, canlı renklerden en soft tonlara kadar tüm renkleriyle zevkinize ve rahatınıza seçimi yapmanızı kolaylaştırıyor. Zamansız modelleri ve tarzınıza güç katan tasarımlarıyla marka, yüksek modanın ve konforun zirvesine taşıyor.

Işıltı adına!

Watsons’ın en sevilen markalarından Revolution, ‘Revolution x Love Island koleksiyonu’ ile bronz ve canlı yaz renklerini far paletlerinde buluşturdu. Elinizden düşürmeyeceğiniz seçkiler sizleri bekliyor.

Yaşlanma karşıtı

Nivea, gelişmiş yaşlanma karşıtı formülü ile cilt bakım rutininin vazgeçilmez parçası olmaya devam ediyor. Yeni ‘NIVEA Cellular Expert Lift’, saf Bakuchiol içeren formülüyle kullanımdan dört saat sonra yaşlanma karşıtı ilk etkilerini göstermeye başlarken destek liflerine olan etkisiyle cildin daha canlı görünmesine yardımcı oluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.