Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Edvina Sponza: İbrahim bana her zaman çiçek alır

Ünlü isim İbrahim Kutluay ve sosyetik güzel Edvina Sponza, önceki gün Bebek'te yürütüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftten Sponza'nın elindeki paketler dikkat çekti. Kutluay ise, bayram tatili planlarını açıkladı.

|

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, ilişkilerine bir dargın bir barışık devam ettiği Edvina Sponza ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Sarıyer'de bir mekana girerken kameralara yansımıştı.

"SİZ Mİ HABER VERDİNİZ?"

Akşamı baş başa geçirmek isteyen çift, mekanda basın mensuplarını görünce gerilmişti. Hızlıca tekrar mekana giriş yapan ikili, kısa süre sonra ise bulundukları yerden ayrılmıştı. Gittikleri işletmeye, "Gazetecilere siz mi haber verdiniz?" diyerek sitem eden ünlü çiftin Sevgililer Günü gecesi, keyifsiz başlamıştı.

Sonraki günlerde ise Bebek'te görüntülenen ve elinde çiçeklerle sahilde yürüyen Sponza, Arnavutköy'de kendisini araçla almaya gelen Kutluay'la buluşacaktı. Ancak gazetecileri fark eden Edvina Sponza, hızlı adımlarla geri dönerek, İbrahim Kutluay'ı uyarmıştı. Eski basketbolcu gaza basıp giderken, sosyetik güzel evine dönmüştü.

"ARKADAŞIZ"

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; "İbrahim Kutluay'la yeniden birlikte misiniz?" sorusuna Edvina Sponza, "Birliktelik yok, arkadaşız" diyerek, haklarında çıkan haberleri yalanlamıştı.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Basın mensuplarına poz veren çift, ardından soruları yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Ellerindeki paketlerde çiçek olan Sponza, "İbrahim bana çiçek aldı. Öyle özel bir gün falan diye almadı, bana her zaman çiçek alır kendisi" ifadelerini kullandı.

"EDVINA'NIN AİLESİ ORADA"

Bayram planlarından da bahseden Kutluay, "Bayramda Urla'ya gideceğiz, Edvina'nın ailesi orada zaten. Onları da ziyaret edeceğiz, oradan da Çeşme'ye geçeriz belki" diye konuştu.

AYRI AYRI VAKİT GEÇİRDİLER

Öte yandan Kutluay, ilişkilerinde ikinci şans verdikleri sosyetik güzel Edvina Sponza yaz başında ayrılmıştı. Eski basketbolcu, ayrılıklarının üçüncü şahıslarla alakası olmadığını ve arkadaşça ayrıldıklarını söylemişti.

Ardından eski aşıklar, Çeşme'de pişti olmuştu. Birbirlerini görmezden gelen ikili, plajın iki ayrı noktasında, birbirinden uzakta vakit geçirmişti. 47 yaşındaki İbrahim Kutluay, beach'te arkadaşları ile şezlonguna sohbet ederken, 48 yaşındaki güzel Edvina Sponza ise denize girmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.