Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Efsane yarışmacı Emsal Tekir, ‘Yarı Yarıya’ya davet edildi

‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasına iki kez katılarak, sorulara verdiği hızlı yanıt ve esprileriyle adından söz ettiren Emsal Tekir, Atv’de yayınlanacak ‘Yarı Yarıya’ adlı programda yarışacak.

|

Selçuk Yöntem'in sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında 30 bin lira ödül kazanan, daha sonra LÖSEV için yarışmaya davet edilen Emsal Tekir, Atv'nin yeni yarışma programı ‘Yarı Yarıya’nın ilk yarışmacısı olacak.

Yarışma öncesi Emsal Tekir’i Develi Belediye Başkanlığı makamında ağırlayarak başarılar dileyen Başkan Vekili Tufan Nayman, “Emsal Teyzemizin diğer yarışmalarda gösterdiği büyük başarıyı bu yarışmada da göstererek Develimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şimdiden kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Emsal Tekir, başta Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar olmak üzere kendisine destek olan Develi Belediyesi personellerine ve sevenlerine teşekkürlerini iletti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.