Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Eğlence İmparatoru’na veda

Eğlence dünyasında ‘ilklerin’ insanı olan Şamdan’ın kurucusu Ahmet Çapa dün son yolculuğuna uğurlandı

|

İstanbul’un en ünlü gece kulüplerinden Etiler Şamdan’ın kurucularından, “Eğlence İmparatoru” olarak anılan Ahmet Çapa, dün Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla uğurlandı...
Geçirdiği karaciğer transplantasyonu sonucu tedavi gördüğü Memorial Hastanesi’nde, 67 yaşında hayata veda eden Çapa’nın cenazesin yaklaşık 200 kişi katıldı. Celal ve İzzet Çapa tabutun başına, purolu bir fotoğrafını koymuştu.
Cenazeye Çapa’nın eşi Nükhet Alben’in yanı sıra, Kadir İnanır, Işıl Alben, İzzet Çapa, Celal Çapa ve eşi Şebnem Çapa, kızı Ceylan Çapa, Çiğdem Kayalı, Adnan Polat, İdil Fırat, Yağmur Ünal, Mustafa Sarıgül, Ayşe Özyılmazel, Derya Baykal, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika, Cefi Kamhi, Ali Kibar, Ralf Tezman, Neslihan Yargıcı, Emre Ergani, Reyhan Çiftçi, Yasemin Aloğlu, Kaya Çilingiroğlu, Güneri Cıvaoğlu, Elif Dağdeviren gibi cemiyet dünyasından tanınmış isimler katıldı. Çapa cenaze törenini ardından Ulus Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.